HU | EN

VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása
Fejlesztési projektek

KMOP-1.2.1-11/B-2011-0060 - A vékony vágókorong-gyártás komplex technológiai fejlesztése

A GRANIT Csiszolószerszám Kft. 52 millió forint uniós támogatást nyert a „a vékony vágókorong-gyártás komplex technológiai fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A 250 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból termelő gépek beszerzése mellett sor kerül az üzemcsarnok korszerűsítésére, és az informatikai rendszer fejlesztésére is.

Az uniós támogatással végrehajtott komplex beruházás a vékony vágókorongok gyártókapacitásának bővülését irányozza. A beszerzésre kerülő automata présgépek a jelenlegi legmodernebb technológiát biztosítja a vágókorongok gyártásának területén. A beruházást hőkezelő kemence, égetési segédeszközök és targonca  beszerzése is kiegészítette.

A vállalat alapvető stratégiája a folyamatos termékfejlesztésen alapuló innovációs tevékenység, amely munkát a tovbbiakban egy spektrofotométer is segíti.    

Az új gépbeszerzések miatt az üzemcsarnok korszerűsítése elengedhetetlen, a projekt keretében új, légkondicionált munkaterületek kialakítására kerül sor.

 

  

Közreműködő Szervezet: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
  1139 Budapest, Váci u. 83.
  www.magzrt.hu

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.ujszechenyiterv.gov.hu
06 40 638 638

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


 

Miért a GRANITot válassza?

Magas minőség

Minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű technológiával, szigorú minőségellenőrzési és biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk termékeinket.

Kedvező ár

A professzionális minőségű és kedvező árú Granit termékekkel partnereink az optimális ár-érték arányú megoldást választják.

Raktárról

A katalógusban szereplő Granit termékek jelentős része raktárról azonnal elérhető. A speciális, rendelésre gyártott termékek szállítási határideje rövid.

Megoldás egyedi igényekre

Készen állunk egyedi igények kielégítésére, szakembereink megoldásokat kínálnak, termékösszetételeket ajánlanak és új termékeket fejlesztenek konkrét köszörülési feladatokra.

Kapcsolatfelvétel

Budapest HUNGARY
Fadrusz J. u. 2.
H-1194

+ 36 1 347-9830
ertekesites@granitabrasive.com
www.granitabrasive.hu

Mintabolt nyitvatartás:
H-P: 7:30-13:00

Beérkező áruk lerakása:
H-CS: 7:30-15:30
P: 7:30-13:30

A * jelölt rész kitöltése kötelező